Kihirdettetik a 3. drótékszeres játék

Kedves drótékszer kedvelők és készítők!

Eljött az ideje, hogy kihirdessem a 3. drótékszeres játékot, amelyen bárki részt vehet, akár kezdők is! A játékot Vera Násfa indította, és azóta ez már a harmadik forduló. Bárki becsatlakozhat a játékba, akinek kedve van egy közös témájú alkotáshoz!

A játékon az vesz részt, aki két héten belül egy olyan drótékszert készít, amely a kiírt témához kapcsolódik. Az alkotásról készült fotót legkésőbb július 3-áig várom az e-mail címemre: vegazus@gmail.com . Az elkészült ékszerek fotóit július 4-én, hétfőn közzéteszem itt, a blogon. Egészen addig az elkészített ékszert titokban kell tartani.

A harmadik drótékszeres játék témája nem más, mint a CSILLAGÁSZAT. Tehát bármilyen drótos alkotással játszani lehet, ami a csillagászathoz kapcsolódik. Ezen belül bármire lehet gondolni, például a csillagképekre, vagy a hozzájuk kapcsolódó mítoszokra, azok szereplőire, de szó lehet a bolygókról, galaxisokról, fogyatkozásokról is.

Téma: csillagászat
Fotó beküldésének határideje: 2011. július 3.
Beküldési cím: vegazus@gmail.com

A következő játék házigazdájának jelentkezni ehhez a bejegyzéshez írt megjegyzésben (kommentben) lehet.
 
Remélem, a téma elnyeri tetszéseteket és sok ékszert készítetek! Örülnék, ha nemcsak a fotót küldenétek el, hanem írnátok is pár mondatot a választott motívumról, és/vagy az elkészített ékszerről.

Aki teheti, legyen szíves terjeszteni a játék hírét, hogy minél több alkotás születhessen!
Jó munkát mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése