KÖZHÍRRÉ TÉTETIK A 4. DRÓTÉKSZERES JÁTÉK


Vége a nyárnak, legalábbis a naptár szerint. Sokáig nem jelentkeztem, de nem feledkeztem el háziasszonyi teendőimről és ez idő alatt remélem mindenkinek jutott egy kis pihenés, nyaralás, feltöltődés!

Vera Násfa indította a játékot, melynek a 4. fordulóját ezúton hirdetném ki! A játékon szeretettel várunk mindenkit, aki a kiírásnak eleget tesz. No semmi hivatalos dologra nem kell gondolni, a játékon részt vehet bárki, aki az adott témával kapcsolatban készíti el alkotását 2 hét leforgása alatt.
Az alkotásokról készült fotót legkésőbb október 3.-áig várom az e-mail címemre: stigi3@freemail.hu

Azt szeretném kérni, minden jelentkezőtől, hogy pár sorban írja le, hogyan jutott el a végeredményig, mi volt, ami a témában megfogta esetleg, amiért az adott gyöngyöt, színeket, formát, technikát stb… használta.                 
 
 Az elkészült ékszerek fotóit október 4.-én, kedden közzéteszem itt, a blogon. Addig is zipzár a szájra, az elkészített munkákat titokban kell tartania közzétételig.

A játékról viszont tudomást szerezhet mindenki. Híreszteljétek bátran!

A 4. drótékszeres játék témája nem más, mint a SZÜRET. Ezen belül lehet gondolni bármilyen szüretelhető gyümölcsre, és az ahhoz kapcsolódó tevékenységre, szólás-mondásra stb…
Várom tehát a drótos alkotásokat a témában  

Várom a következő játék leendő házigazdáját is, ennek a bejegyzésnek a megjegyzésében (kommentjében) jelentkezhettek. 
 Remélem sokak fantáziája megmozdul majd a témára, és élvezettel készíti el az alkotását.
Ehhez kívánok jó munkát mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése